BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 10, 2013

SEKALI LAGI...

Yesss...
Sekali lagi aku kecundang...
Kecundang watz???
Bercintalahhhhh...Muahahahaha...
Tak pernah post before nie aku dah kapel,alih-alih post dah kecundang...
Bala x bala r citernyer skang...
Sedihkan,baru nak rasa gegirlz2 sikit ada pakwe nie...hahahaha
Yea r,2 tahun okayh I single mingle.I keraskan hati I untuk mana2 lelaki sampai I kena cop LESBO!!!
Tapi aku redho jew,mebi ada hikmah kot...
ALLAH nak jaga aku,ALLAH sayang aku...
Mebi time aku kapel,aku lupa agama,lupa membe,lupa diri paling tepat!!!hahahahaha
Penat aku cover hubungan nie,last2 TERrevealed gak March ritue...hahahahha
Alih-alih dah clash tapi ramai tak tahu lagi...
Yang tau akan tanya:(nape clash,korang sweet tau tak,xnak sambung balik,xsayang ker sebab dah lama kawan,xsayang dia lagi,dia ada lain ker,)...
Jawapan I senang,TIADA JODOH KAMI BERDUA:)
Tapi pelik kan,xde angin tetibe aku kapel...
Panjang citernyer Uolzzz,aku kenal nga dia dah 5tahun okayh..
Tapi nampak gayanya,5tahun tue rupanya tak cukup lagi buat kami kenal antara satu sama lain...
Dari kawan kita bley jadi kekaksih,tapi dari kekasih untuk ke kawan I think I cant...
Mebi bley tapi ONE FINE DAY,mebi 0 dah heartless kat dia baru kawan balik...
Oklah,ekcelikannnnn report xwat lagi nie tau...Dari hari tue xusik2 tapi tangan nie gatal ghajin nak hapdate jew...
Btw,akanku ingat tarikh 101112...Sweet gitewwww,hahahhahaa...
t.Q S.A menggembirakan aku,lu manusia paling caringlah wa pernah jumpa!!!
Chiao!!!



 Gambar pertama since 5years kami berkawan;)
Oldtown T.S selalu port dating kami;)
Kenangan terakhir paling menggembirakan;)

Encik suami,mana awak???
Cepatlah muncul,ibu saya tak sabar nak bermenantu tahu tak...
Penat nak layan soalan n kesedihan dia tue,kadang2 macam ibulak yang desperate bagai...hahahahhaa

وسلام
11:05,,11-MAY-2013

No comments:

Post a Comment