BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 2, 2014

H U R T



Dah masuk bulan 2 baru nak hapdate blog,siyes talk susah nak cari mood mengapdate blog nie...
Tweder pun dah jarang nak tweet,ntah pasaipa ntah semangat dah hilang ke mana...
Kemain jauh semangat g,hahahahha...
Time ngah taip nie pun mood sebenarnya takde tapi kekadang bukan time moodkena adabila nak menulis,kalau ngah sedih pun secara tak langsung tetiba nak hapdate belog...
Ceghitanya skang aku ngah sedih bila dapat tau sorang "Hamba Allah"  nie bertunang,aku tak kisah dia nak bertunang tapi aku kisah dengan janji yang dia buat 5 tahun lepas...
Itulah manusia,buat janji pandai tapi nak lunaskan hmmmm...
Patutlah,patutlah,patutlahhhh...
Apapun tahniahlahhhhh:)
Mohon jangan buat janjji dengan aku sebab aku jenis yang ingat janjii walaupun tue janji berpuluh tahun lepas dan jangan buat janji yang melibatkan hati aku if kau sendiri tak pasti yang kau akan tunaikan atau tidak..
K,chiaoooo!!!
Tunggulah next hapdate...





 وسلام
03 Rabiul Akhir 1435H
14:27,,03-February-20134
 


No comments:

Post a Comment